El 10 de juny Aielo de Malferit serà seu de la 33a Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida

Reprodueix vídeo

33a Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida

El proper 10 de juny, Aielo de Malferit acollirà la 33a Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida amb la participació de 12 centres, els d’Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Fontanars dels Alforins, la Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, l’Olleria i Montaverner. Una cita que sempre té gran acollida que ajuda a fer comarca al mateix temps que constitueix un punt on compartir experiències i vivències.

El passeig de l’Eixample serà l’escenari dels actes de la jornada que s’enceten per la vesprada amb els tallers a càrrecs dels centres i associacions locals com els festers de Sant Antoni o Armidam. A més de tallers es gaudirà d’actuacions i exhibicions amb Sherezade, Ball a la Vall i Essència Ballet i un concert tribut a Nino Bravo. Després dels parlaments institucionals tindrà lloc el lliurament de detalls commemoratius a les escoles participants. Taulell obra d’Alba Aparici que s’ha inspirat en peces de ceràmica ubicades al palau.

A la trobada també es farà un reconeixement a la carrera professional de docents de les escoles d’adults d’Aielo de Malferit, l’Olleria i Énguera. Finalitzarà amb un sopar i ball al pati del CEIP Sant Josep de Calassanç.

Comarcal.TV

33a Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés