El Consell amplia en 3,7 milions el pressupost de l’obra del nou hospital d’Ontinyent per a instal·lar una ressonància magnètica

Reprodueix vídeo

3,7 milions el pressupost de l’obra del nou hospital d’Ontinyent

El Ple del Consell ha acordat autoritzar a la Conselleria de Sanitat la modificació del contracte per a l’execució de les obres de construcció de l’hospital d’Ontinyent per a adaptar-la a la instal·lació d’una ressonància magnètica subministrada pel Pla Inveat (Inversió en Equips d’Alta Tecnologia).

En concret es precisa una modificació de part de la segona planta, a més de la necessitat d’executar canvis en la distribució arquitectònica ja realitzada per a la inclusió d’un servei de ressonància magnètica de majors dimensions que el que estava previst, així com la incorporació de noves unitats no previstes inicialment.

Dita modificació consisteix en una ampliació del pressupost en 3,710.372,01 euros més per a la instal·lació d’una ressonància magnètica. D’aquesta manera, el pressupost per a l’obra de construcció d’aquest centre ascendeix a un total de 42,15 milions d’euros.

A més no és la primera ocasió que es modifica el contracte. Finalment en abril del 2022 s’acceptava l’ampliació de 7,8 milions del pressupost per a la millora de les instal·lacions entre les que es va incloure la construcció d’un laboratori. Així la remodelació en la distribució de les plantes d’hospitalització passant les habitacions individuals a dobles.

3,7 milions el pressupost de l’obra del nou hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

3,7 milions el pressupost de l’obra del nou hospital d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés