Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit per adequar el museu Nino Bravo

Reprodueix vídeo

40.000 euros per adequar el museu Nino Bravo

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit per a la millora de recursos turístics durant 2023. Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit 40.000 euros per adequar el Museu Nino Bravo del municipi amb motiu del 50 aniversari de la mort del cantant natural d’aquesta localitat.

Entre les actuacions que es portaran a terme destaca el disseny en idiomes, programació i desenvolupament del web i audiovisuals del museu; l’adquisició de pantalles LED i àudioguies així com la creació de continguts i gestió del desenvolupament de suports online que allotgen àudios en distints idiomes.

També s’adquiriran els drets d’autor de material fotogràfic vinculat a la figura de Nino Bravo per a la seua exposició museogràfica. Així com el disseny i instal·lació de cartelleria i senyalística que potencie la posada en valor turístic d’aquest espai cultural. A més del desenvolupament de treballs d’adequació, restauració i equipament d’espais de la instal·lació que incrementen el seu atractiu turístic.

El Museu Nino Bravo d’Aielo de Malferit és el resultat d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i la família del cantant. Té la finalitat d’homenatjar la seua memòria i trajectòria artística, a més de dinamitzar, en clau turística, el patrimoni cultural local.

Comarcal.TV

40.000 euros per adequar el museu Nino Bravo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés