4000 alumnes d’Ontinyent participaran en 5 activitats extraescolars relacionades amb la cultura, la música i les arts escèniques

Reprodueix vídeo

5 activitats extraescolars per als alumnes d’Ontinyent

Prop de 4000 alumnes de primària i secundària d’Ontinyent participaran en el present curs 2023/2024 en 5 activitats extraescolars impulsades des de la regidoria d’Educació. Que es desenvoluparan del 15 de març fins a finals de juny. Per a tal fi es compta amb una subvenció autonòmica de més de 32.000 euros. De la qual també es destina una part a les escoles de Nadal i Pasqua.

En concret les activitats són: batucada i percussió brasilera; taller emocional amb sessions de dinamització teatral; ludoteca de jocs tradicionals titulada “Festa i Fusta” i el taller “explorant la mirada amb mòbils”.

La cinquena activitat reunirà a 700 alumnes de tercer d’ESO i batxillerats científics.

Com veiem una programació enfocada a incentivar l’interès per la cultura, la música i les arts escèniques. Una línia de treball que es suma a les extraescolars específiques per als períodes de vacances d’estiu, Nadal i Pasqua i a altra específica d’esports als períodes de reducció horària lectiva de setembre a juny. Tanmateix, dins d’aquest projecte global s’ha tingut en compte les propostes d’Associacions de Pares i Mares i la cooperació del Consell Educatiu.

5 activitats extraescolars per als alumnes d’Ontinyent

Comarcal.TV

5 activitats extraescolars per als alumnes d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés