El CAVA Ontinyent i l’Ajuntament organitzen una jornada tècnica i un encontre d’escoles d’atletisme dins del 50 aniversari del club

Reprodueix vídeo

50 aniversari CAVA

El Club CAVA Ontinyent, Stock Logístic i l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat per a la propera setmana una jornada tècnica d’atletisme i un encontre d’escoles atlètiques; dues activitats incloses dins la programació del 50 aniversari del club.

En concret la jornada tècnica tindrà lloc el divendres 4 de novembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent des de les 19 hores. Sota el títol “Anàlisi de l’evolució de l’atletisme paralímpic” estarà a càrrec d’Eleuterio Antón, exatleta olímpic als JJOO de Moscou 80 i director tècnic d’Atletisme en la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb discapacitat física.

A l’endemà, dissabte 5 de novembre serà el torn de la jornada tècnica des de les 17 hores al poliesportiu municipal d’Ontinyent l’encontre d’escoles d’atletisme.

Com diem unes activitats emmarcades en el 50 aniversari d’un club que ha contribuït de manera clau a la història esportiva d’Ontinyent.

Una història molt fructífera que tots desitgem continue almenys altre mig segle.

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés