El 5é Potries Music Fest tanca l’edició amb un miler d’assistens rendits a lèssencia de la qualitat musical mediterrania

Reprodueix vídeo

5é Potries Music Fest

Des del passat dimecres 10 d’agost, Potries ha respirat música i talent amb una gran varietat d’estils i veus que han omplit d’art i ambient els carrers del municipi amb la cinquena edició del Potries Music Fest. L’esdeveniment, organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Potries, ha desplegat un ventall cultural amb artistes i formacions de renom.

El Potries Music Fest s’ha desenvolupat en diferents espais de la localitat, com el Parc de la Concòrdia, el Poliesportiu, la Casa de Cultura, la Plaça del País Valencià o la calle l’Aigüera. Amb alguns espectacles gratuïts, i altres a preus molt populars, Potries s’ha situat durant aquests dies com un vertader referent cultural que començava amb l’ actuació de Leo Rondón Trio, el Concert de Jovens Promeses de la Safor amb Sira Pellicer i Clara Mollet i Les Libelu. I el passat dissabte 13 d’agost va ser el torn dels Spanish Brass a la Casa de la Cultura.

Potries es un poble que des de ja fa anys que està apostant per posar en valor el seu ric patrimoni cultural.

També com a espais per al gaudi col·lectiu, i com a magnífics escenaris per a desenvolupar activitats diverses.

Sobretot pretén ser una trobada de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània.

Així com un miler d’assistents, el Potries Music Fest 2022 tancava les portes el passat diumenge 14 d’agost.

5é Potries Music Fest

Comarcal.TV

5é Potries Music Fes

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés