La Generalitat destina 600.000 en ajudes per a l’exhumació de víctimes desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista

Reprodueix vídeo

600.000 € en ajudes per a l’exhumació de víctimes del franquisme

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destina un total de 600.000 euros als treballs de localització, verificació, delimitació de fosses, exhumació, estudi antropològic, custòdia i reinhumació de les víctimes desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura franquista durant 2023.

Les ajudes estan destinades a les actuacions realitzades per ajuntaments, mancomunitats i entitats i associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

Els projectes presentats podran comprendre totes o només algunes de les fases referides i només s’admetrà una única sol·licitud per cadascuna de les entitats i associacions sense ànim de lucre i entitats locals de la Comunitat Valenciana, amb independència que cada entitat o organització sol·licitant puga desenvolupar una o diverses actuacions subvencionables en l’àmbit d’aquesta convocatòria.

La quantia d’aquesta convocatòria se suma a la del passat mes de febrer amb un import de 150.000 euros.

A més les sol·licituds es presentaran únicament per via telemàtica entre el 15 de juny. Així el pròxim 29 de juny, a través de la seu electrònica de la Generalitat.

Finalment Les bases de la convocatòria de subvencions apareixen publicades aquest dimecres en el DOGV.

600.000 € en ajudes per a l’exhumació de víctimes del franquisme

Comarcal.TV

600.000 € en ajudes per a l’exhumació de víctimes del franquisme

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés