L’Ajuntament de Benigànim rep una subvenció de Labora de 754.000 euros per a impartirà el Taller d’Ocupació “Construïm Futur”

Reprodueix vídeo

Labora destina 754.000 euros Taller Ocupació Benigànim

754.000 euros és la subvenció que Labora destina a l’Ajuntament de Benigànim per a impartir el Taller d’Ocupació “Construïm Futur” al qual s’han establert tres àrees de treball.

Per una banda, una de les obres anirà destinada a la millora, el manteniment i recuperació de les instal·lacions de l’àrea recreativa del Carrascar.

Una altra  va dirigida a la infància i joventut amb activitats per al temps lliure que es realitzaran en l’Espai Jove i pavelló esportiu municipal.

I per últim, una tercera àrea estarà centrada en tasques administratives en instal·lacions municipals.

La duració dels tallers és de 12 mesos per a un total de 30 alumnes majors de 18 anys, els quals alternaran formació professional amb la percepció d’un salari.

Així mateix, cada àrea estarà formada per 10 persones amb una durada de mig any per cada especialitat.

A més a més, al finalitzar el taller, l’alumnat comptarà amb dues especialitats formatives cursades i un certificat de professionalitat.

Finalment, cal recordar que les persones interessades en participar al Taller d’Ocupació sol·licitaran les especialitats formatives a l’Espai Labora de Xàtiva amb cita prèvia.

Per a més informació passar per les oficines de l’Ajuntament de Benigànim.

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés