Ontinyent sol·licita a l’IVACE una ajuda de 800.000 euros per seguir modernitzant els polígons industrials

Reprodueix vídeo

800.000 euros per modernitzar els polígons a Ontinyent

El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat aquest dimecres en sessió extraordinària sol·licitar a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) una subvenció de 800.000 euros. Per seguir modernitzant els polígons industrials. Esta proposta, presentada des de la regidoria de Territori, planteja diverses millores als poligons de El Pla, Sant Vicent, l’Altet i Àrea 37.  S’afegirien als més de 6’4 milions d’euros invertits des de 2017 a les àrees industrials de la ciutat entre Ajuntament, Diputació, Generalitat i particulars.

En concret, al polígon industrial El Pla, el projecte inclou millores a l’enllumenat del carrer Madeixes, així com la renovació del paviment asfàltic i les bandes d’estacionament en diversos carrers. Al polígon de Sant Vicent es plantegen accions que inclouen la creació d’una nova vorera que millorarà la conexió entre el Camí Vell de Xàtiva i l’Avinguda de València, a més d’ampliar l’amplària d’una de les voreres del carrer de Melcior Torró.

Al polígon de l’Altet es planteja la substitució de les actuals bombes impulsores d’aigües residuals, i la renovació de luminàries de vapor de sodi per altres més eficients amb tecnologia LED i telegestió. Finalment, al polígon Àrea 37 també es canviaran les luminàries per altres més eficients. Es crearà una nova conducció d’aigua potable de 660 metres de llarg, i s’instal·larà un nou hidrant contra incendis a l’accés al polígon industrial.

Els 800.000 euros IVA Inclós demanats a l’IVACE (200.000 euros per a cadascun dels 4 projectes). Suposen el major import possible sol·licitable dins la convocatòria d’ajudes oberta enguany per esta entitat per a projectes d’aquest tipus.

800.000 euros per modernitzar els polígons a Ontinyent

Comarcal.TV

800.000 euros per modernitzar els polígons a Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés