La música tradicional valenciana, protagonista de la celebració del 9 d’octubre a Ontinyent

Reprodueix vídeo

9 d’octubre a Ontinyent

La música tradicional valenciana serà protagonista de la programació municipal d’Ontinyent amb motiu de la celebració del “9 d’octubre” que inclou concerts de Jonatan Penalba i “Tot per la Música”, passa carrers simultanis, danses, el ball de l’Àguila i la celebració del ple institucional. El programa s’obri divendres 7 d’octubre a les 20 hores a la Sala Gomis amb l’actuació de Jonatan Penalba, cantant folk amb ampla trajectòria.

Dissabte dia 8 a les 12 tindrà lloc un concert de l’associació “Tot per la Música” amb un repertori divers per a públic familiar. Ja el diumenge, dia dels valencians, els actes s’enceten a les onze del matí a la plaça Major.

El ple servirà per a distingir a diverses persones i entitats, el nom de les quals també farà públic als propers dies. Seguidament a partir de la una tornen els passa carrers simultanis.

Així el grup de música “Menestrils” actuarà al barri del Llombo; el grup de xirimiters i tabaleters “El Regall” al barri de poble Nou; el grup de percussió i dolçaina “El Raval” al barri de Sant Rafel i la percussió i dolçaina “La Colla” a Sant Josep.

9 d’octubre a Ontinyent

Comarcal.TV

9 d’octubre a Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés