L’Albereda Jaume I i Avinguda Selgas de Xàtiva alberguen aquest cap de setmana la 9a Fira de l’Automoció d’Adexa

Reprodueix vídeo

9a Fira de l’Automoció d’Adexa

Xàtiva acollirà aquesta setmana la novena fira d’automoció organitzada per ADEXA, i que se celebrarà del 18 al 20 de novembre. La inauguració tindrà lloc el divendres a les 11 hores a la porta de l’Ajuntament.

Adexauto s’estendrà des de l’Albereda Jaume I, a l’alçada de Paco Garcia, fins l’Avinguda Selgas. Per aquest motiu, a partir del dijous 17 de novembre a les 9 hores, es tallarà el tràfic a l’Albereda Jaume I per tal de facilitar el muntatge de la Fira.

En aquesta edició participaran un total de 18 marques i concessionaris d’ocasió, els quals exposaran els seus vehicles. Són Toyota, Citroën, Audi, Honda, Hyundai Marcos Automoción, Seat Ssangyong, Mitsubishi, Nissan, Dacia, Volkswagen, Volkswagen Vehículos Comerciales, Jeep, Fiat, Ford Valsur Car, Alfa Romeo, Peugeot, Cupra, Ford, Ulsan Motor, Skoda, Das Welt Auto, Auto Blázquez, Autodisa Selección, GP Automoción, Algerpa Ocasión i Carshow.es.

Una fira que torna a celebrar-se al carrer encara que no ha parat en aquests dos anys de pandemia quan Adexauto es reinventava amb les dues edicions de la Fira del Motor en concessionari.

A més la Fira Adexauto estarà oberta en horari de 10 a 20 hores, i segons l’afluència de públic d’aturar l’activitat a migdia. El diumenge 20 de novembre es produirà el desmuntatge de la Fira a partir de les 18.

9a Fira de l’Automoció d’Adexa

Comarcal.TV

9a Fira de l’Automoció d’Adexa

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés