La 9a Fira de l’Automoció de Xàtiva finalitza amb 72 unitats venudes

Reprodueix vídeo

9a Fira de l’Automoció de Xàtiva

Molts cartells de venut, fins a 72, s’han vist a la Fira d’Automoció de Xàtiva que aquest diumenge de vesprada tancava la seua novena edició. El sector es mostra satisfet per la marxa d’aquesta cita que després de dos anys tornava,  24 expositors han desplegat més de 300 vehicles. Una fira organitzada per Adexa on les escuderies i cases del motor foren presentades en la inauguració que tenia lloc el divendres de matí.

Així aquesta fira ha fet canviar de cotxe a 72 clients atrets per descomptes especials i del gran aparador muntat amb més de 300 models. Vehicles d’ocasió com mostrant el més novedós del catàleg amb la incorporació d’energies netes i sistemes de mobilitat més sostenible. I tot amb un sector que no està passant pel seu millor moment on la fort inflació, la incertesa econòmica i la crisi dels microxips haja afectat tant a la demanda com el volum d’entregues… però el futur s’afronta amb optimisme.

Una fira que, per tant, ha suposat un revulsiu per al sector gràcies a la implicació de pràcticament la totalitat de marques i concessionaris de la ciutat que han participat: Toyota, Citroën, Audi, Honda, Hyundai Marcos Automoción, Seat Ssangyong, Mitsubishi, Nissan, Dacia, Volkswagen, Volkswagen Vehículos Comerciales, Jeep, Fiat, Ford Valsur Car, Alfa Romeo, Peugeot, Cupra, Ford, Ulsan Motor, Skoda, Das Welt Acte, Auto Blázquez, Autodisa Selección, GP Automoción, Algerpa Ocasión i Carshow.es.

9a Fira de l’Automoció de Xàtiva

Comarcal.TV

9a Fira de l’Automoció de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés