Xàtiva acull fins al diumenge la 34 Fira Outlet d’Adexa amb 40 comerços participants i activitats per a tota la família

Reprodueix vídeo

34 Fira Outlet d’Adexa a Xàtiva

Ja té amb aquesta 34 edicions i continua gaudint d’una excel·lent acollida. La Fira Outlet d’Adexa torna a omplir d’estands comercials i fins a aquest diumenge 6 d’octubre, l’Albereda Jaume I de Xàtiva. Una cita clàssica i més que consolidada que el consumidor espera amb ànsia. Per què? perquè sap que ací pot trobar tot tipus de productes al millor preu. Enguany són 40 els establiments participants amb representants del sector de la moda, esport, complements, calçat, òptica i inclús de l’alimentació i mobiliari. I ja en el seu primer dia l’èxit de vendes fou total gràcies també pel bon oratge regnant.

La filosofia de la Fira Outlet és la de sempre. Els comerciants acudeixen per poder liquidar els estocs d’anteriors temporades a preus sorprenents i també, alguns d’ells, per a donar a conèixer el seu nou producte de temporada, sempre i quan hi haja un preu promocional. Una cita, per tant, que promou un dels sectors econòmics més importants de la ciutat.

I molts són els comerços i negocis que repeteixen presència però també en trobem altres nous seduïts per les bones sensacions.

És el cas de “Muydemi”, especialitzats en pijames i roba d’estar per casa dissenyats per a somniar, confortables, còmodes i amb creacions per a tota la família.

I un dels estands s’ha reservat per a l’associació solidària “Tus manos son mis manos” creada per la jove xativina Carla Maronda que recordem, va patir l’amputació de les quatre extremitats. Una dona valenta que també vol expressar en aquest punt l’agraïment a la població en general pel gran recolzament rebut.

I perquè l’outlet no siga sols una fira comercial, sinó també familiar, Adexa sempre programa un gran ventall d’activitats complementàries, en aquesta edició sota el lema “Tornada al col·le”.

El dissabte també hi haurà exhibició de Fit Kids i tallers de ràdio i construcció amb Lego i a festa de Camelot Events a partir de les set. I el diumenge, concurs de dibuix “la tornada al cole”. Qui guanye rebrà 100 euros per a gastar al comerç local.

En definitiva, una 34 edició de la Fira Outlet d’Adexa que combina activitats lúdiques, culturals i comercials, per assegurar una experiència única per a totes les edats.

34 Fira Outlet d’Adexa a Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés