Gran èxit de participació en la jornada inaugural de la 17a Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc que s’ha celebrat de l’11 al 13 d’octubre

Reprodueix vídeo

Inauguració de la 17a Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

El divendres, 11 d’octubre, començava la 17a Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc, una nova edició d’esta mostra que combinaria aspectes comercials, gastronòmics, turístics, artesanals i culturals.

Amb ella es pretén promocionar i dinamitzar els sectors productius i el comerç de la localitat, establint un marc de trobada entre els empresaris dels diferents sectors econòmics locals i els visitants.

Com remarcaven des de l’Ajuntament, la fira no sols representa el comerç i la gastronomia local.

Sinó que també oferia una variada i diversa mostra d’activitats culturals: desfilades de moda, cercaviles de xirimiters i tabaleters, la banda jove i batucada, manualitats i jocs per als més xicotets, tallers, teatre familiar, espectacles musicals i parcs infantils, exposicions de patchwork i pintura, exhibicions eqüestres, balls de saló, dansa i balls populars, arts escèniques, música pop-rock i música infantil en viu, i un concert tribut a Camilo Sesto, entre d’altres.

Una cita que també vertebra la comarca i el territori.

La inauguració va comptar amb un acte inicial de presentació de totes les activitats que es durien a terme durant el cap de setmana i on es va reconèixer la participació d’alguns empresaris que porten ja més de 10 anys participant en l’esdeveniment.

A més de tendals de comerç, també ha estat molt important la participació de les associacions locals que, dia rere dia, fan poble.

Amb més de 350 sòcies, les ames de casa de la Pobla del Duc també son unes assídues de la Fira, en la que venen el que millor saben fer.

Com veuen, només el primer dia ja va hi haure tot un ampli ventall d’activitats previstes per a esta fira, obertes a satisfer tots els gustos dels participants.

Inauguració de la 17a Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

Inauguració de la 17a Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés