La Fe serà el primer hospital públic d’Espanya amb tecnologia punta per a la detecció genètica de càncer i malalties rares

Reprodueix vídeo

Tecnologia punta detecció genètica del càncer

L’Hospital Universitari i Politècnic la Fe de València serà el primer centre sanitari públic d’Espanya que dispose del seqüenciador de genomes més potent del mercat. Tecnologia punta per a la detecció genètica del càncer.

Mazón ha llançat “un missatge d’esperança” per a molts ciutadans de la Comunitat Valenciana”. I és que, gràcies a esta tecnologia, es facilita la “prevenció de càncers hereditaris i també el tractament personalitzat”.

La inversió global del seqüenciador i l’equipament complementari arriba als dos milions i mig d’euros i estarà en funcionament a partir d’abril de 2025.

El cap del Consell ha subratllat el compromís de la Generalitat per dotar el sistema sanitari valencià de la tecnologia més avançada per a situar la Comunitat a l’avantguarda en medicina preventiva, de precisió i personalitzada. En este sentit, ha fet referència a la futura planta de prototeràpia de l’Hospital La Fe de València, amb una inversió de 50 milions d’euros com un altre exemple de l’aposta decidida del Consell en la lluita contra el càncer.

Tecnologia punta detecció genètica del càncer

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés