A partir del 27 de juliol, Ontinyent posa a la venda online les 10.000 localitats per a l’Entrà de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

El 27 de juliol Ontinyent posa a la venda online les localitats de l’Entrada

La Societat de Festers d’Ontinyent i l’empresa Romian Producciones han anunciat que la venda de localitats per a les tribunes i cadires de l’Entrà de Moros i Cristians del 25 d’agost començarà el proper 27 de juliol a les 11h. del matí a través de www.enterticket.es. Aquest web, segons l’empresa encarregada del servei d’instal·lació i venda dels seients, en cap cas, es registraran problemes de saturació i bloqueig del sistema informàtic.

Enguany hi haurà més localitats que mai per a gaudir de tan important festa a la capital de la Vall d’Albaida. Fins a 10.000. Ens son 3.000 més respecte a les últimes edicions festes, però d’aquesta quantitat caldrà descomptar les que es reserven per a les comparses amb càrrec, el primers trons i els components de la Societat de Festers.

Un dels importants canvis d’enguany és que en el tram de l’Avinguda Almaig fins a Pintor Segrelles s’instal·laran grades.

A més les cadires estaran enumerades i l’empresa destinarà un equip d’acomodadors per a ajudar als espectadors a ubicar la seua localitat i coordinar cadascun dels sectors.

I és que precisament en els sectors i en el cost de la localitat, radica l’altra de les novetats. El preu variarà segons la ubicació. Així des del punt d’arrancada de la desfilada en l’Avinguda Almaig fins l’encreuament amb Pintor Segrelles, les localitat en tribuna valdran 16€. Des d’aquest punt fins on comença Daniel Gil, 15€. En la mateixa Avinguda; en el primer tram fins Salvador Tormo el preu també serà de 15€. Però des d’aquest encreuament fins al final de les desfilada en la Glorieta dels Moros i Cristians, la localitat tindrà un preu de 17€. Cal recordar que es sumaran les despeses per venda online així com que, a diferència d’altres anys, no es cobrarà res per utilitzar les grades ni en els Alardos ni en l’Entrà Infantil ni en l’arrancada de la Diana el diumenge pel matí.

Per als usuaris que prefereixen la venda de manera presencial, cal que sàpiguen que poden efectuar-la a la seu del Museu Fester des de les 10h del mati els dies 21 i 22 d’agost.

El 27 de juliol Ontinyent posa a la venda online les localitats de l’Entrada

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés