Abdelmajid Elhissouf i Maria Fuentes guanyen la dotzena edició 10K Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros que va congregar a més de 2700 corredors

Reprodueix vídeo

Carrera 10K Nocturn Platja de Gandia

Abdelmajid Elhissouf i  María Fuentes s’han adjudicat la dotzena edició del 10K Nocturn de la Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros, organitzada pel CA Safor Teika, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La carrera es va celebrar el passat dissabte amb més de 2.700 inscrits, un miler més que l’any passat. Era, a més, la segona prova puntuable del 25è Circuit de Curses Populars de la Diputació de València.

Abdelmajid Elhissouf, del club Clínica Alejandro Sanz va parar el crono en 30 minuts i 7 segons, mentre que  Maria Fuentes, del CA Elda ho feia en 35 minuts i 26 segons.

El pòdium masculí el completaren Luis Agustín Escriche, també de Clínica Alejandro Sanz, que fou el vencedor de l’any passat i que aquesta vegada fou segon amb 30:38. I Jesús Ángel Olmos, del Vicky Foods Athletics, tercer amb 31:08. En dones fou segona Elia Fuentes, del Redolat Team amb un temps de 36:24. En tercera posició entraria Hue Nguyen, del Capol, amb un crono de 37:39.

Com és habitual es va recordar la figura de Toni Herreros, emblema del CA Safor Teika i entrenador d’atletisme, desaparegut en 2015.

L’eixida es va donar a les 21 hores. Una serp multicolor va envair el passeig marítim al ritme de la cançó “Mediterrània” de La Fúmiga. Els corredors van eixir en direcció nord per a després creuar l’arc de meta al contrari, cap l’esplanada del Nàutic. Tots ells van sentir la calor de milers de visitants i turistes al llarg del circuit. El recorregut fou totalment pla i ràpid, amb a penes 12 corbes.

La carrera començaria amb una temperatura de 24 graus i un vent del sud-oest a 23 quilòmetres per hora. Al cap d’una hora va caure una dèbil pluja.

Les deu poblacions amb més participants foren, per aquest ordre, Gandia València, Ontinyent, Madrid, Xàtiva, Alzira, Pego, Oliva, Tavernes de la Valldigna i Cullera encara que també va haver vinguts d’altres ciutats i províncies.

Carrera 10K Nocturn Platja de Gandia

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés