Abigail Orón es presenta com Festera de Gràcia Infantil de Canals en un acte molt emotiu per al poble que tornarà a viure Sant Antoni aquest 2023

Reprodueix vídeo

Abigail Orón Festera de Gràcia Infantil de Canals

Enguany sí. El 2023 ha deixat enrere tota mena de restriccions i com mana la tradició, el mati del Dia de Reis, el pavelló municipal Ricardo Tormo de Canals tornava a vestir-se de gala per acollir la presentació de la Festera de Gràcia Infantil d’aquest any, la xiqueta Abigail Orón i Caldés i la seua Cort d’Honor. La protagonista va rebre la banda acreditativa del seu càrrec de mans de la seua antecessora, Lola Mollà. La festera que més temps ha ostentat el càrrec degut a la pandèmia, tres anys representant infantil de tot el poble canalí.

La seua cosina Berta i un dels seus germans, Joel, foren els encarregats de portar endavant la presentació d’un acte on es dóna a conèixer als representants infantils de les festes de Sant Antoni. Així Abigail Orón viurà aquesta experiència única acompanyada de la seua Cort d’Honor formada per Amalia Sarrió Mompó, Carla Orón Belda, Jimena Maset Perales, Natalia Grau Tortosa, Claudia Llobell Cruañez, Eva Giner Ferrer, Paula Martín Maset, Vera Martínez Argent, Sara Micó Martín, Inés Grau Tortosa, Inés Llácer Gómez i Victoria Vallés Úbeda. Després de la seua proclamació seria la pròpia Abigail qui ajudada per Emma, la portadora de bandes i també familiar de la menuda, s’encarregaria de posar les bandes a cadascuna d’elles. També es presentaren als festers infantils Fabián Vallés, Bandera Infantil i Vicent Sancho, Cuiros Infantil, que també obsequiarien les xiques amb flors.

La germanor entre la festa de Canals i la josefina de Xàtiva quedava representada en la visita que la Fallera Major Infantil de la ciutat.

El mantenidor va ser el germà major de la Festera de Gràcia i també Fester Infantil en 2013. Victor Orón va destacar les qualitats d’Abigail i va aprofitar l’ocasió per a contar algunes anècdotes familiars a tot el poble de Canals.

L’actuació de l’acte arribava en forma de musical de la mà de Magic Tribut.

L’acte es tancaria amb altra actuació, la del tenor Martorell Pérez que interpretava, en directe,  l’himne regional.

Abigail Orón Festera de Gràcia Infantil de Canals

Comarcal.TV

Abigail Orón Festera de Gràcia Infantil de Canals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés