La gala de lliurament de premis i l’obertura de la Mostra de Teatre centren les activitats del 9 d’octubre de la Llosa de Ranes

Reprodueix vídeo

Actes 9 d’octubre Llosa de Ranes

El programa d’actes amb motiu del 9 d’Octubre a la Llosa de Ranes ha recuperat la plena normalitat i tot el seu esplendor. El dia festiu començava a les 11 del matí amb una desfilada que servia, a més, per a presentar als membres que conformen la Comissió de Festes del 2023 i amb l’acompanyament sempre inestimable de la Societat Musical La Llosa de Ranes que ha culminat la celebració del seu centenari sent uns immillorables amfitrions i organitzadors del 36 Festival de Bandes de Música de la Costera.

La cercavila els duria fins l’auditori Mestre Vicent Tortosa, escenari del lliurament dels premis 9 d’octubre atorgats per l’Ajuntament, en diversitat d’àmbits. Enguany ha sigut una festa multitudinària debut al gran nombre de reconeixements entregats.

Ja de vesprada i coincidint amb la festivitat, la Llosa de Ranes inaugurava la vintè-vuitena Mostra de Teatre amb el grup de teatre el Palmeral i l’obra “Passatger”. Un certamen que enguany ofereix 11 representacions durant tres mesos, fins al 18 de setembre.

Comarcal.TV

Actes 9 d’octubre Llosa de Ranes

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés