La gala de lliurament de premis i l’obertura de la Mostra de Teatre centren les activitats del 9 d’octubre de la Llosa de Ranes

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Actes 9 d’octubre Llosa de Ranes

El programa d’actes amb motiu del 9 d’Octubre a la Llosa de Ranes ha recuperat la plena normalitat i tot el seu esplendor. El dia festiu començava a les 11 del matí amb una desfilada que servia, a més, per a presentar als membres que conformen la Comissió de Festes del 2023 i amb l’acompanyament sempre inestimable de la Societat Musical La Llosa de Ranes que ha culminat la celebració del seu centenari sent uns immillorables amfitrions i organitzadors del 36 Festival de Bandes de Música de la Costera.

La cercavila els duria fins l’auditori Mestre Vicent Tortosa, escenari del lliurament dels premis 9 d’octubre atorgats per l’Ajuntament, en diversitat d’àmbits. Enguany ha sigut una festa multitudinària debut al gran nombre de reconeixements entregats.

Ja de vesprada i coincidint amb la festivitat, la Llosa de Ranes inaugurava la vintè-vuitena Mostra de Teatre amb el grup de teatre el Palmeral i l’obra “Passatger”. Un certamen que enguany ofereix 11 representacions durant tres mesos, fins al 18 de setembre.

Comarcal.TV

Actes 9 d’octubre Llosa de Ranes

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés