La XV Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc programa cites per als menuts de la casa amb el concert de Canta Canalla i una desfilada de moda

Reprodueix vídeo

Actes més menuts Fira Pobla Duc

Els xiquets són any rere any un dels grans protagonistes de la Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc ja que moltes de les cites es programen per al seu gaudi. El dissabte 22 d’octubre vam tenir dos grans exemples. El primer d’ell tenia lloc a les 12 del migdia al carrer Nou amb l’actuació del grup Canta Canalla, que s’atreveix amb estils molt diversos. Aquesta és ja la tercera vegada que visiten la Fira i és que juguen a casa.

En les seues tonades, Canta Canalla anima als xiquets a entregar-se a la bogeria del ritme amb unes coreografies molt especials tal i com veiem ací  on els ensenyen a estirar la cama i a  fer un tren el més llarg possible. Altre concert exitós pel seu eclecticisme musical i pel bon rotllo que transmet la banda.

 Ja per la vesprada, concretament a les vuit, novament al carrer Nou es va habilitar aquesta llarga passarel·la ja que tocava gaudir de la gran desfilada de roba infantil a càrrec de tres empreses. Tots van comptar amb models d’excepció  amb molta gràcia per a desfilar i donant-ho tot en la passarel·la, en pla show woman.

La Cigüeña va oferir les noves tendències per a aquest hivern en estils casual i esport. Veiem unes batetes molt còmodes i conjunts on les dessuadores acompanyades de leggins o vaquers es converteixen en la peça estrella. Per als adolescents s’estila els estampats de pota de gall i quadres escocesos.

Seguidament i per primera vegada es va comptar amb la participació de Burbujas de Papel i Susi Lencería, dues empreses ontinyentines.

Finalment Susi va vestir l’interior dels menuts amb pijames amb punyet que garanteixen una total comoditat;  de rosa i gris per a les xiques;  més oberts amb la part de dalt camisera; més atrevits amb estampat animal print o de motius nadalencs.  Uns conjunts per a dormir I passem a Burbujas de Papel.

En “Burbujas de Papel”  podrem vestir als nostres fills per a ocasions especials amb aquestes bates mutadores en quadres i faldes prisades o amb volants. Pel que fa als vestits de comunió tenen un disseny eteri i romàntic i detalls preciosos com aquesta llaçada en rosa pal. Per als xiquets  un mariner en curt i cru  o amb jaqueta blau marí.

Actes més menuts Fira Pobla Duc

Comarcal.TV

Actes més menuts Fira Pobla Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés