ADIEM celebra el seu sopar benèfic on posa en valor les infraestructures posades en marxa als últims anys a Ontinyent per atendre la salut mental

Reprodueix vídeo

ADIEM celebra el seu sopar benèfic

El sopar benèfic d’ADIEM, l’Associació per la Defensa dels Malalts Mentals d’Ontinyent, posava en valor les infraestructures posades en marxa a Ontinyent per atendre aquestes patologies com ara el nou Centre de Dia, la vivenda social i la nova seu de l’entitat. Un sopar que reunia a 300 persones a l’hotel Kazar.

 Als últims 4 anys, tot i la pandèmia, s’han materialitzat molts projectes llargament demandats. Per tal motiu el president va voler donar les gràcies a persones amb noms i cognoms i no sols a l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i Conselleria.

En la part econòmica, el suport que ve donant l’Ajuntament d’Ontinyent a ADIEM i al servei que presta en atenció a la salut mental ha inclòs inversions com els 150.000 per al nou Centre de dia del carrer Sant Ignasi.

L’ampliació del conveni de l’Ajuntament per al funcionament del CRIS, passa dels 179.000 euros al període 2019-2022 fins als 299.000 per al quatrieni 2023-2026.

ADIEM celebra el seu sopar benèfic

Comarcal.TV

ADIEM celebra el seu sopar benèfic

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés