Ontinyent adjudica a Construcciones Francés i per 2,3 milions d’euros les obres de la II fase del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Adjudicació completada Museu del Tèxtil

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat per 2,3 milions d’euros la segona fase de les obres del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana i del centre de formació a l’empresa local Construcciones Francés, SA. L’actuació, que compta amb un termini d’execució de 16 mesos, començarà a l’últim quadrimestre de l’any.

Cal recordar que l’actuació, que compta amb aportacions de la Diputació de València i dels fons europeus Feder del programa EDUSI de la Unió Europea. Ja va eixir a concurs per 1.610.075 euros iva inclòs, quedant desert degut sobretot a l’increment dels costos de les matèries primeres i subministraments. En aquesta segona licitació van presentar ofertes un total de 8 empreses.

L’actuació s’executarà en la nau més propera al riu Clariano, que junt a la nau ja construïda tindrà ús com a espai expositiu i d’activitats.

La nova edificació projectada, que estarà adjacent, serà destinada a un espai formatiu que podrà donar cabuda a iniciatives que suposen un impuls. A esta part hi haurà una planta baixa de 287 m2 amb hall d’accés, recepció, distribuïdor, escala, magatzem, 3 aules, un pati i 3 lavabos per a home, dona i persones amb mobilitat reduïda. En aquest nou edifici també hi haurà una primera planta de 251 m2 amb sala d’usos múltiples, sala de reunions, 2 despatxos dos distribuïdors, un pati i 2 lavabos.

També entre tots dos edificis, hi haurà 1175 m2 de superfície construïda, als que s’afegirà un espai exterior a urbanitzar de 1.505 m2.

Adjudicació completada Museu del Tèxtil

Comarcal.TV

Adjudicació completada Museu del Tèxtil

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés