Aficionats, veïns i turistes gaudeixen de la 8ª etapa de “La Vuelta” que consolida el lideratge de la Costa Blanca com a referent del ciclisme

Reprodueix vídeo

La Costa Blanca gaudeix de la 8ª etapa de “La Vuelta”

La costa i l’interior de la província d’Alacant han estat en la jornada del dissabte, 2 de setembre, els escenaris de la huitena etapa de la Volta Ciclista a Espanya 2023. Una espectacular jornada esportiva que arrancava des de la ciutat de Dénia. I que finalitzava de vesprada en l’alt de Xorret de Catí, a Castalla.

Gràcies a la implicació i el suport de la Diputació d’Alacant, aficionats, veïns i turistes han pogut gaudir d’aquest esdeveniment. Que consolida el lideratge de la Costa Blanca com a referent del ciclisme. Així com l’aposta de la institució provincial per aquesta disciplina com a reclam turístic.

El president de la Diputació, Toni Pérez, no ha volgut perdre’s l’oportunitat de sumar-se a aquesta jornada. En la qual ha sigut l’encarregat de tallar la cinta que va donar inici a aquesta espectacular etapa de 165 quilòmetres. Així mateix, el president ha destacat l’impacte econòmic que aquest esdeveniment genera en els municipis, ja que la caravana de la Volta ha estat integrada per més de 3.000 persones que han realitzat una despesa molt significativa, no sols en allotjament, sinó també en sectors com l’oci o la restauració.

El president insistia en la idea de que, gràcies a esdeveniments com aquests, s’explica  que la província d’Alacant és costa i interior, ja que els organitzadors d’aquesta prova sempre han vist en la província d’Alacant una oportunitat única per a dissenyar un traçat exigent que combina a la perfecció amb una orografia singular amb carreteres perfectament condicionades i paisatges espectaculars.

La Costa Blanca gaudeix de la 8ª etapa de “La Vuelta”

Comarcal.TV

La Costa Blanca gaudeix de la 8ª etapa de “La Vuelta”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés