La Consellera d’Educació visita l’IES l’Estació d’Ontinyent on confirma la imminent adjudicació de l’obra amb un pressupost de 5’3 milions més que l’inicial

Reprodueix vídeo

Agilitzar l’adjudicació d’obra de l’IES l’Estació

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana treballen per agilitzar l’adjudicació de l’obra de l’IES l’Estació, que tindrà un pressupost base de licitació de 17’4 milions d’euros, 5’3 milions més alt de l’inicial (12’1 milions). L’actuació, que finançarà la Generalitat i executarà l’Ajuntament dins el Pla “Edificant”, evitarà així la demora que generaria una licitació deserta per tenir preus no ajustats a l’actual context de inflació derivat de la guerra a Ucraïna.

La Consellera d’Educació, Raquel Tamarit, visitava l’Institut, on confirmava a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la imminent redelegació de l’actuació.

Tamarit, que acudia acompanyada pels directors generals d’Innovació Educativa (Reïs Gallego) i Infrastructures Educatives (Víctor García), agraïa a l’Ajuntament la seua implicació amb el Pla “Edificant”.

Jorge Rodríguez concretava que en la reunió s’havia parlat de fer possible que l’adjudicació de l’obra puga estar a l’inici de curs2023/2024. De manera que quan s’inicien les classes alumnat i equip directiu estiga ja en les aules prefabricades, mentre paral·lelament finalitza l’adjudicació i s’inicien les obres.

La Consellera, l’Alcalde i els Directors Generals també assistien al centre a dues sessions de llengua estrangera amb auxiliars de conversa natives anglès i francès.

La visita es realitzava juntament amb l’equip directiu de l’IES L’Estació, així com les tutores d’anglès i de francès que coordinen les auxiliars de conversa.

Ontinyent compta amb prop d’una desena d’auxiliars de conversa i en aquesta línia de treball l’Ajuntament ha organitzat una activitat específica. Auxiliars de conversa dins la propera Setmana de la Ciutat Educadora, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent Empar Granell.

Agilitzar l’adjudicació d’obra de l’IES l’Estació

Comarcal.TV

Agilitzar l’adjudicació d'obra de l’IES l’Estació

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés