“Aielo de Malferit, bressol de Nino Bravo”, l’espectacle itinerant dedicat als cantant, recorre els carrers del poble omplint-los de la música dels seus grans èxits

Reprodueix vídeo

Aielo de Malferit bressol de Nino Bravo

Aielo de Malferit programació especial dedicada a l’any Nino Bravo, amb tot un seguit de propostes per a retre homenatge al cantant aieloner.

El passat dissabte 13 de maig, de vesprada, el veïnat i els seguidors de l’artista es van donar cita al poble per a seguir els actes del calendari del seu cantant més il·lustre. Per a aquesta ocasió, s’havia preparat espectacle de música itinerant de la mà de l’Orquestra Simfònica Súbitus, l’Agrupació Coral Llorenç Barber i l’Orquestra de Corda de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, amb la direcció artística de Rafa Navalón.

L’espectacle, portaria el repertori del cantant a llocs que van ser importants i significatius en la relació de Nino Bravo amb el seu Aielo natal. Precisament, des de la casa on va nàixer, començava el recorregut. “Esa serà mi casa” i “Libre” obrien el concert.

Per tant el Carrer Major era el nou escenari amb versions instrumentals  de “Mona Lisa” i “Voy buscando” i les actuacions de Rosendo Penalba interpretant “Te quiero, te quiero”. i de Juan Miguel Egea posant veu a “Noelia”.

Efectivament la tercera i última parada de l’espectacle seria a les Escoles Velles on es troba el Museu de Nino Bravo. Grans temes com “Mi querida mamá”, “Cartas amarillas” i “Mi tierra” sonaren amb els solistes Naima Cháfer, Jacinto Belda i Vicent Sanchis.

Finalment noves propostes que van sumant-se a un fum d’esdeveniments Aielo de Malferit ha programat. Així aquest 2023 dedicat a la figura del seu Nino Bravo.

Aielo de Malferit bressol de Nino Bravo

Comarcal.TV

Aielo de Malferit bressol de Nino Bravo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés