Aielo de Malferit dona una multitudinària benvinguda a la campiona del món, Ivana Andrés, que serà nomenada filla predilecta de la localitat

Reprodueix vídeo

Aielo de Malferit rep a Ivana Andrés

Amb el mateix somriure que ella dibuixava a tot el país el passat 20 d’agost, arribava la capitana, la campiona del món, Ivana Andrés, al seu estimat Aielo de Malferit, el seu poble, davant una multitud de veïns que esperaven per a rebre-la entre aplaudiments i felicitacions.

La capitana de la selecció espanyola de futbol femení, Ivana Andrés, qui fa menys d’una setmana alçava la copa després de proclamar-se campiones del món, ha fet un lloc en la seua atapeïda agenda per a tornar al seu poble natal, Aielo de Malferit. Allí ha recordat la seua trajectòria esportiva.

En això ja ha treballat la jugadora que compta amb el Campus de Futbol Ivana Andrés. Un campus amb caràcter educatiu que es desenvolupa cada estiu a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal d’Aielo de Malferit.

El d’enguany ha estat per a Ivana Andrés el tercer mundial que disputa. Els altres dos pràcticament no va poder debutar però en aquest, no sols ha participat activament, sinó que ha portat el braçalet de capitana, sent una de les peces claus d’aquest equip guanyador.

Una plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom homenatjava la seua jugadora estrela. Entre el públic, els seus, orgullosos de la seua gesta, però també de les seues arrels.

Orgullós també l’alcalde d’Aielo de Malferit que elogiava la campiona del món.

Tan important que l’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha anunciat que la nomenarà filla predilecta del municipi i a més, el poliesportiu municipal portarà el seu nom.

Ivana Andrés es va formar a les escoles esportives de la seus localitat natal, Aielo de Malferit. Posteriorment debutaria al València Club de Futbol Femení, en la màxima categoria. En 2020 va fitxar pel Reial Madrid Club de Futbol, equip del qual és la seua capitana. Des de 2015 és internacional amb la selecció d’Espanya anotant el seu major èxit en aquest recent campionat del món 2023. Malgrat tos els èxits, l’aielonera té clar quin és el missatge que vol transmetre a les noves generacions.

Ivana Andrés escriu una fulla més en la historia d’Aielo de Malferit. Una història que recordarà el món sencer.

Aielo de Malferit rep a Ivana Andrés

Comarcal.TV

Aielo de Malferit rep a Ivana Andrés

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés