Vora 100 xiquets d’Aielo de Malferit gaudeixen d’una gran varietat d’activitats a l’Escola d’Estiu i el Campus de Futbol Ivana Andrés mentre que altres 30 adults aprenen al Curs de Monitor

Reprodueix vídeo

Aielo de Malferit gaudeixen d’una gran varietat d’activitats

La conciliació familiar i laboral és una de les qüestions més complicades per a la nostra societat, més encara quan arriba l’època estival, amb les escoles tancades i les activitats extraescolars ja finalitzades. Per a posar-ho més fàcil a les famílies, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha posat en marxa, durant el mes de juliol, diferents activitats de les que els menuts poden gaudir al Campus de Futbol Ivana Andrés i a l’Escola d’Estiu.

El Camp de Futbol Juan Bataller d’Aielo de Malferit és l’escenari del Campus Ivana Andrés; una iniciativa que ja és un referent en la formació futbolística però també en la formació de valors. Un campus que compta amb un experimentat equip d’entrenadors i que porta el nom d’una gran futbolista com és Ivana Andrés. La primera capitana i líder del Reial Madrid Femení i internacional espanyola.

Pel que fa a l’Escola d’Estiu, enguany, la temàtica de les activitats gira entorn del canvi climàtic i de la cura del planeta.

Un recurs que per al total de 97 alumnes participants, compta amb 9 monitors i dos més en pràctiques. Que com aquests 30 altres també s’han format amb el curs per a atendre els menuts en el seu temps lliure.

Amb l’experiència d’altres anys i les propostes i suggeriments dels pares i tutors de les xiquets i els xiquets, enguany s’ha inclòs l’activitat de natació.

Altra de les novetat es que els participats han pogut apuntar-se per setmanes a l’Escola d’Estiu. Que també ha ampliat el seu horari fins les 13.30h.

Aielo de Malferit gaudeixen d’una gran varietat d’activitats

Comarcal.TV

Aielo de Malferit gaudeixen d’una gran varietat d’activitats

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés