Aielo de Malferit i Xeraco llancen els seus reptes per a convertir-se en Smart Cities

Reprodueix vídeo

Reptes per convertir-se en Smart Cities

L’Associació Valenciana de l’Energia, AVAESEN i la Diputació de València han celebrat una nova edició del “Demo Day Smart City” on han reunit a més de mig centenar d’autoritats, tècnics municipals i empreses punteres de la Comunitat Valenciana. L’objectiu? Promoure territoris intel·ligents a la província.

Una jornada que ha servit d’escenari perquè deu municipis valencians, entre elles Aielo de Malferit i Xeraco han llançat reptes en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica. S’ha dividit en quatre blocs temàtics, en funció de les àrees de treball sobre les quals versen els projectes presentats: transició verda. Transició digital. Ciutadania i benestar. I Govern i economia intel·ligent.

En l’àrea de Ciutadania i Benestar ha estat protagonitzat per aquestes dues localitats de les nostres comarques. Així Aielo de Malferit busca solucions per a treballar en la sensibilització social respecte als ODS. I per la seua banda, Xeraco, ha comentat el repte de la telegestió de l’enllumenat públic i en edificis municipals.

En les successives edicions del Demo Day han passat fins a 120 ajuntaments amb més de 400 reptes i s’han anat amb solucions a més de la meitat d’ells; el que demostra que aquesta trobada és una gran oportunitat tant per a les empreses com per a les entitats públiques, sempre en benefici de la ciutadania.

Reptes per convertir-se en Smart Cities

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés