Aielo de Malferit ret homenatge a Nino Bravo en el dia del seu natalici amb l’espectacle “Ella” creat per Joan Castelló

Reprodueix vídeo

Aielo de Malferit celebra el concert en homenatge a Nino Bravo

Des de fa anys cada 3 d’agost es celebra en el poble natal de Nino Bravo, Aielo de Malferit, un homenatge al seu cantant més universal amb motiu del seu natalici. I aquest 2023 aquesta cita fou encara més especial per ser aquest l’Any Nino Bravo decretat per l’Ajuntament d’Aielo i la Generalitat Valenciana. Així en la nit d’aquest dijous, els veïns acudiren en massa al pati Nou per no perdre l’ocasió de commemorar el seu record d’una forma especial. I diguem especial perquè l’espectacle creat i dirigit per l’aieloner Joan Castelló fou magnífic. Amb el nom d’ “Ella” per comptar amb veus només de dones, el concert va aglutinar a l’escenari a 13 músics, entre ells Pepe Juesas i Salvador Pelegero, que sempre acompanyaren a Nino, una ballarina i la col·laboració de FESORD per apropar també l’acte a les persones sordes.

Pepe i Salvador van col·laborar en un parell de cançons i foren molt aplaudits. Ambdós músics amb Nino Bravo començaren molt joves, l’any 1963 i ja mai es separaren.

Tota una vida en la carretera per oferir concerts arreu del món, alguns emblemàtics com el del Principal.

Un concert, com diem, del que també van poder gaudir les persones sordes.

Joan Castelló ha estat un any preparant aquest espectacle que ha necessitat de molt de treball i assajos. La seua posada en escena ha estat també espectacular i s’ha comptat amb el muntatge de l’empresa Tot Música 2 qui ha desplegat per a l’ocasió un gran equip humà i tècnic.

I contents van quedar també els espectadors que estan vivint un any replet d’actes que rendeixen homenatge al seu veí més internacional i en aquest Any Nino Bravo per commemorar-se el 50 aniversari de la seua mort encara queden cites importants per celebrar-se.

Un concert que, a més, ompli de música i cultura el programa de festes patronals i de moros i cristians.

Demà dissabte serà el torn de la gran entrada morocristiana d’Aielo de Malferit a partir de les vuit de la vesprada.

Aielo de Malferit celebra el concert en homenatge a Nino Bravo

Comarcal.TV

Aielo de Malferit celebra un concert en homenatge a Nino Bravo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés