Aielo de Malferit s’ha sumat a la campanya “La Reconquesta del Vidre” dins de les festes de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

Aielo participa en la campanya d’Ecovidre en festes

Aielo de Malferit s’ha sumat a la campanya promoguda per Ecovidre amb l’acció “La Reconquesta del Vidre”. Una iniciativa desenvolupada en les Festes de Moros i Cristians per a la promoció i el foment del reciclatge d’aquest material que té infinites vides.  A més dies abans de la celebració de l’entrada els educadors ambientals visitaren les comparses del municipi per a la difusió de la campanya.

Un total de 35 municipis de la Comunitat participen en aquest campanya que es plateja com un concurs entre ells. Així, competiran per ser la població que més puntuació aconseguisca dins de la seua categoria. Serà a través d’un sistema de punts on es valoraran diferents criteris com: difusió de la campanya a través de web i xarxes socials municipals; espais publicitaris; creació i difusió de vídeo amb alcaldia, regidoria i càrrecs festers animant a la participació i quilos d’envasos de vidre reciclat per fester.

Els municipis competeixen en tres categories diferents en funció del nombre de festers inscrits en 2023: categoria dolçaines per a menys de 1000 festers; categoria darbukas, d’entre 1000 i 2500 festers i categoria atabales per als que compten amb més de 2500 festers.

Aielo de Malferit és l’últim participant però abans d’ell ja ho feren les localitats de Bocairent, que celebra els seus Moros i Cristians a principis de febrer i Oliva que ho feia a finals de juliol. I encara queden Ontinyent, l’Olleria, Albaida i La Font de la Figuera.

Aielo participa en la campanya d’Ecovidre en festes

Comarcal.TV 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés