Aitex, centre de referència d’investigació per a empreses tèxtils mostra les novetats del sector en la Fira Home Tèxtils de València

Reprodueix vídeo

Aitex mostra les novetats del sector en la Fira Home Tèxtils de València

Fira València acull des d’aquest dimarts una nova convocatòria de Fira Hábitat València i Home Textils Preium by Textilhogar, que creixen fins ocupar vuit pavellons i 96.000 m2 de superfície expositiva. La històrica cita Tèxtil acull 81 expositors directes i 250 firmes i marques representades procedents de cinc països. Un dels participants destacats és Aitex, amb seu en Alcoi, centre de referència a l’avantguarda en innovació, investigació i desenvolupament tecnològic en Espanya i un dels principals d’Europa. Compta amb estand propi que es podem visitar al pavelló 3 B24.

Amb més de 35 anys d’experiència, AITEX té com objectiu fonamental generar coneixement tecnològic i transferir-lo a les empreses tèxtils i són 1500 repartides per tot el món.

I d’AITEX destaca una línia de treball que està present en tots els models de negoci que és l’Ecodisseny.

I a la Fira, Aitex també està present per a presentar els serveis i certificacions que ofereix al sector tèxtil com és OEKO-TEX, la certificació més important que hi ha a nivell internacional.

A més, en matèria I+D exhibiria les línies d’investigació i projectes enfocats al tèxtil llar amb la sostenibilitat com capçalera.

I no podia faltar al estan Aitex un espai de tendències on, per segon any consecutiu les empreses mostren la seua creativitat. Tendències que naixen de l’estudi realitzat en aquest 2023.

Efectivament s’han detectat sis tendències amb la llar com eix central. Entre elles estan versatilitat oberta i l’Eco-tech.

Amb més de 30 laboratoris, 360 treballadors, i  250 projectes I+D anuals la formació és una vessant indispensable. Així des d’Aitex es promou tot tipus de màsters en Alcoi. Que es desenvoluparan en el nou edifici tecnològic que ja estan ocupant de 31.000 m2.

Aitex és tendència, és disseny i és innovació. Així que fins aquest divendres 22 està present en la setena edició de Home Textils Premium by Textilhogar en Fira València.

Aitex mostra les novetats del sector en la Fira Home Tèxtils de València

Comarcal.TV

Aitex mostra les novetats del sector en la Fira Home Tèxtils de València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés