La Diputació d’Alacant injecta 3’5 milions d’euros per a prestacions socials a la Marina Alta

Reprodueix vídeo

Ajudes a Serveis Socials 

La Diputació d’Alacant ha concedit aquest any més de 3,5 milions d’euros a la Marina Alta per a ajudes en matèria de benestar social.

Així ho ha confirmat la diputada de Serveis Socials, Mari Carmen Jover, durant la visita realitzada al costat del diputat de Doctor Esquerdo i Família, Juan Bautista Roselló, a les instal·lacions del centre ocupacional d’APRODESCO en La Xara i al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció precoç de l’Associació Ludai a Dénia.

D’una banda s’han destinat 2,6 milions d’euros a garantir les prestacions socials encaminades a pal·liar situacions extraordinàries produïdes pel Covid i la crisi energètica.

I per altre costat, s’ha sufragat amb 445.000 euros l’Atenció Primària de mancomunitats de la Marina Alta i altres ajuntaments, mentre que s’han invertit altres 90.000 euros per a la realització d’activitats de promoció social dirigides als col·lectius vulnerables, així com per a l’adquisició d’equipament i vehicles en municipis amb població inferior als 20.000 habitants.

La Diputació també col·labora amb els consistoris de la comarca en l’adquisició d’equipament i altres despeses de centres i espais municipals.

La col·laboració amb associacions sense ànim de lucre que en la Marina Alta, han rebut durant aquest any 230.000 euros.

Les ajudes van dirigides a impulsar activitats de caràcter formatiu i terapèutic, sufragar despeses de desplaçament per a convivències.

D’aquestes injeccions es beneficiaran els col·lectius amb necessitats soci-sanitàries o en situació d’especial vulnerabilitat social.

Ajudes a Serveis Socials 

Comarcal.TV

Ajudes a Serveis Socials

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés