Gandia és pionera en ajudes específiques al sector pesquer amb 73.000 euros que serviran sobretot per bonificar el gasoil de les embarcacions

Reprodueix vídeo

Ajudes al sector pesquer

Gandia posa en marxa una nova línia d’ajudes pionera dins del seu Pla Econòmic, són 73.000 euros que es dirigeixen específicament al sector pesquer. Els diners es repartiran en dos blocs: d’una banda 50.000 euros que aniran directament a les barques bonificant-los el gasoil. 23.000 restants a la Confraria de Pescadors.

Fins ara els armadors es beneficiaven d’una reducció del 22% en el preu del combustible de les barques amb ajudes directes del Govern central, ara l’Ajuntament afegeix altre 25%. Això si i sempre baix la gestió de la confraria, rebran les ajudes aquelles barques que almenys hagen estat actives sis mesos en l’últim any i que es comprometan a continuar treballant a la mar fins abril de l’any vinent.

Així l’Ajuntament de Gandia és l’únic que aporta diners als pescadors per alleugerar les conseqüències de la guerra.

Als darrers mesos l’Ajuntament de Gandia ha invertit 1.550.000 euros en famílies i sectors productius en iniciatives com el Xec escolar-cultural, el Xec Comerç o el Xec La Bici però també en ajudes directes al sector primari com els 250.0000 euros per tal de donar suport als llauradors en les despeses derivades del seu treball al camp.

Ajudes al sector pesquer

Coamarcal.TV

Ajudes al sector pesquer

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés