La Generalitat concedeix ajudes als autònoms per més de 19 milions d’euros per a pal·liar l’increment de preus energètics

Reprodueix vídeo

Ajudes als autònoms per 19 milions

Més de 63.000 persones treballadores autònomes de la Comunitat Valenciana rebran l’ajuda de 300 euros de la Generalitat per a pal·liar l’increment de costos energètics. Les ajudes superen els 19 milions d’euros, una xifra que suposarà una important injecció de liquiditat en el teixit productiu i que permetrà dinamitzar l’activitat de molts emprenedors.

Gràcies a aquesta subvenció, que forma part del Pla Reactiva cadascuna de les persones beneficiàries rebran 300 euros que s’abonaran en un sol pagament. Atenent a la distribució de les sol·licituds, segons províncies, València aglutina el 54% del total amb 33.988 peticions. A continuació es situa Alacant, que concentra el 33% de les sol·licituds, 21.158 i Castelló amb 8.200, el 13% del total.

En el disseny d’aquestes ajudes la Generalitat s’ha adaptat al màxim a les necessitats del sector, mantenint diferents reunions en el marc de la Mesa de Diàleg Social, en particular, amb les associacions i organitzacions més representatives dels interessos dels treballadors. El conseller també ha destacat el treball dut a terme per part dels tècnics de la Generalitat, especialment de l’Agència Tributària Valenciana, que s’ha encarregat de la gestió de les ajudes i de la DGTIC que ha fet possible la seua tramitació telemàtica.

Ajudes als autònoms per més de 19 milions

Comarcal.TV 

Ajudes als autònoms per més de 19 milions

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés