Ajudes “Impulsem Turisme” 2023

Reprodueix vídeo

Ajudes “Impulsem Turisme” 2023

La Diputació de València ha incrementat enguany en prop d’un milió d’euros les ajudes econòmiques destinades al sector turístic al programa “Impulsem Turisme”. La corporació provincial ha publicat hui dimarts, 14 de març, en el Butlletí Oficial de la Província, BOP, la convocatòria del programa de subvencions 2023, que distribuirà un pressupost total d’1,9 milions d’euros mitjançant conc línies d’ajudes, a través de València Turisme. Les cinc convocatòries de subvencions s’agrupen en dos grans blocs: un destinat a entitats locals i altre a entitats sense ànim de lucre.

Les ajudes a entitats locals són de tres tipus: les dirigides a municipis sense la condició de municipi turístic i entitats locals menors, amb un pressupost de 788.000 euros, les destinades a subvencionar inversions en municipis de menys de 30.000 habitants, dotades amb una partida de 500.000 euros i les consignades per a mancomunitats, per un valor global de 200.000 euros.

Respecte al segon bloc, les destinades a entitats sense ànim de lucre, es distribueixen entre les dirigides a associacions, fundacions i aquestes entitats. 200.000 euros i les convocades per a organitzacions representatives de les empreses del sector turístic de la província, també amb 200.000 euros.

A més consideraran costos subvencionables els especificats en cada convocatòria d’ajudes del programa “Impulsem Turisme” 2023 els que figuren: el desenvolupament de productes turístics nous. Organització d’esdeveniments turístics; edició i publicació de catàlegs; cartelleria o altres suports publicitaris; campanes de promoció; aplicacions informàtiques que constribuisquen a millora la gestió de la informació turística. Accions i/o plans encaminats a la gestió turística intel·ligent i costos derivats d’inversions en condicionament d’infraestructures i instal·lació de senyalització, entre altres. Finalment termini de sol·licituds a les cinc línies d’ajudes del programa “Impulsem Turisme” conclourà el proper 4 d’abril.

Ajudes “Impulsem Turisme” 2023

Comarcal.TV

Ajudes “Impulsem Turisme” 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés