Alacant acomiada “Les Guerreres” de la Selecció Espanyola d’Handbol Femení abans de posar rumb al Campionat d’Europa 2022

Reprodueix vídeo

Alacant acomiada “Les Guerreres”

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha rebut en el MARQ a la Selecció Espanyola d’Handbol Femení abans que l’equip pose rumb al Campionat d’Europa 2022, que es desenvoluparà del 4 al 20 de novembre a Eslovènia, Macedònia del Nord i Montenegro.

‘Les Guerreres’, al costat del cos tècnic, finalitzen així la seua estada a la província, on van arribar la setmana passada per a preparar-se de cara a aquesta important cita continental i disputar a Torrevella el XXV Torneig Internacional d’Espanya, en el qual han quedat com a primeres classificades.

Mazón ha ressaltat durant la seua intervenció en aquest acte simbòlic de comiat el suport i afecte que la província d’Alacant i la pròpia institució ha prestat en els últims anys al conjunt nacional.

Per part seua, el president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Francesc V. Blázquez, ha agraït el suport de la Diputació i del seu president.

Durant l’acte, s’ha avançat a més el contingut de l’espot promocional ‘Forjant la Llegenda’ que acompanyarà a ‘Les Guerreres’.

La vinculació de la Diputació d’Alacant amb la Selecció Espanyola d’Handbol, tant masculina com femenina -que llueixen la marca Costa Blanca en les seues samarretes. A més  queda patent a través de les diferents iniciatives que al llarg dels últims anys han desenvolupat conjuntament.

Alacant acomiada “Les Guerreres”

Comarcal.TV

Alacant acomiada “Les Guerreres”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés