Alacant Gastronòmica tanca la seua IV edició a IFA amb una potent oferta consolidant el certamen com la major fira experiencial d’Espanya

Reprodueix vídeo

Alacant Gastronòmica 2022

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, va assistir, el passat divendres, a la inauguració en IFA (Institució Firal Alacantina) la quarta edició d’Alacant Gastronòmica, on va animar als ciutadans a incrementar un 5% el consum de productes.

Mazón, va estar acompanyat en l’acte, entre altres autoritats, pel president de la Cambra de Comerç, Carlos Baño, i el president d’IFA, José Luis Gisbert.

Totes les comarques de la província han portat a Alacant Gastronòmica el millor de la seua cuina i dels seus productes, però també ho han fet altres províncies i regions d’Europa, que troben en aquest certamen un magnífic trampolí per a mostrar a l’exterior la seua riquesa gastronòmica en una fira que es va clausurar ahir, dilluns 26 de setembre i ha reunit més de 40 Estreles Michelín i 60 Soles Repsol.

Entre els  diferents estands que han estat presents a la fira, s’han ofert multitud de tallers, ponències i showcooking on els arrossos, els pans.

Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca ha tingut una presència destacada, aglutinant en el seu estand l’oferta de tots els municipis de la província.

Amb més de 36.000 metres quadrats i 250 expositors, Alacant Gastronòmica ha ofert en els últims quatre dies ponències, showcooking, tastos, tallers i també degustacions. Tota una oferta que converteix aquest certamen en la major fira experiencial d’Espanya.

Alacant Gastronòmica 2022

Comarcal.TV

Alacant Gastronòmica 2022

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés