Alacant Gastronòmica bat el seu propi rècord amb més de 70.000 visitants en la seua cinquena edició amb el títol ‘Ànima mediterrània’

Reprodueix vídeo

Alacant Gastronòmica bat rècord de visitants

El passat dilluns, 2 d’octubre, “Alacant Gastronòmica 2023; Ànima mediterrània” va tancar les seues portes batent el seu propi rècord amb més de 70.000 visitants al llarg de les seues quatre jornades. Aquest és major certamen experiencial d’Espanya dirigit al públic final. El president de la Diputació, Toni Pérez, ha destacat durant l’acte de clausura l’èxit de públic i organització de la cinquena edició.

Aquesta nova edició ha suposat la consolidació d’un dels esdeveniments que més interès desperta entre restauradors, cuiners, empreses i sectors productius.

No sols de la província, sinó de tot el país. Segons ha traslladat Toni Pérez, “la satisfacció del públic és el que persegueix l’organització de la fira, constituïda com una forta aliança entre institucions i empreses, entre el sector públic i el privat”. Un fet que ha permès a Alacant i a la província, tal com ha reconegut, “estar molt present i oferir al món el millor dels nostres plats típics, elaborats amb productes d’altíssima qualitat”.

Durant la jornada de tancament de la fira, el president ha sigut l’encarregat d’entregar, al costat d’altres autoritats, els Premis Homenatge a la Trajectòria. Uns guardons que han recaigut en Carmencita. Empresa líder del sector de les espècies que compleix 100 anys aquest 2023. També en Concha Rodríguez, del Restaurant Ries Gallegues de València, que va ser la primera dona que va obtindre una Estrela Michelin en la Comunitat Valenciana. Així com Paco Gandia i la seua dona Josefa Navarro. Amos de l’emblemàtic restaurant del Pinós, Paco Gandia, especialitzat en arròs amb conill.

A més, més de 60 Estreles Michelin i 100 Sols Repsol s’han congregat des de divendres passat, 29 de setembre, en IFA. Institució que ha apostat per destinar 36.000 metres quadrats del seu recinte, dividits en diversos escenaris, per a dur a terme una completa programació.

Alacant Gastronòmica bat rècord de visitants

Comarcal.TV

Alacant Gastronòmica bat rècord de visitants

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés