Albaida aposta per Ens Uneix

Reprodueix vídeo

Albaida aposta per Ens Uneix

La Sala Gòtica del Palau dels Milà i Aragó d’Albaida acollia el passat divendres, 31 de març, la roda de premsa de presentació d’Albaida Ens Uneix, una nova formació política que naix al municipi amb David Vila, Marta Berenguer i Ignacio Soler com a primeres cares visibles i que es presenta com a ferramenta de canvi per fer créixer i millorar el municipi.

L’alcalde d’Ontinyent i secretari general d’Ens Uneix, Jorge Rodríguez, felicitava els tres futurs candidats “per la seua valentia”.

La presentació del partit era conduïda per Marta Berenguer.

Per la seua banda, David Vila exposava la validesa del model d’èxit de Ens Uneix a Ontinyent, com un exemple a imitar.

Pel que fa a Ignacio Soler, actual regidor no adscrit en l’Ajuntament, posava en valor l’interès afegit d’un enfocament comarcalista  i posava de relleu la necessitat de noves polítiques urbanístiques “de quilòmetre zero”.

L’adició de la llista d’Albaida pot ser també clau perquè el partit mantinga la representació en la Diputació. A més aspecte que l’actual diputada Natàlia Enguix destacava com a “molt important”.

Finalment l’acte comptava amb la presència de simpatitzants de Ens Uneix al municipi i de militants de localitats com Atzeneta d’Albaida, Benissoda, Benicolet o El Palomar.

Albaida aposta per Ens Uneix

Comarcal.TV

Albaida aposta per Ens Uneix

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés