“Estampes en transició. Obra gràfica de la col·lecció Martínez Guerricabeitia” s’exposa fins al 23 d’abril en Albaida

Reprodueix vídeo

Albaida concentra 84 artistes gràfics de renom 

Aquest dijous de vesprada s’inaugurava a la Casa Ridaura-Centre d’Exposicions d’Albaida, l’exposició “Estampes en transició. Obra gràfica de la col·lecció Martínez Guerricabeitia” amb un centenar d’obres de 84 artistes gràfics. Es divideix en 17 seccions que mostren els interessos, les idees i els sentiments tant dels col·leccionistes en adquirir les obres com de l’art gràfic creat entre les dècades dels 70 i els 90 del segle XX.

I és que, aquesta de Martínez Guerricabeitia és una de les col·leccions universitàries espanyoles d’art contemporani més importants, formada per quasi mig miler d’obres i que va ser legada a la Universitat de València el 1999.

Una oportunitat única per gaudir gratuïtament d’obres representatives d’artistes de reconeixement mundial com Lichtenstein, representat de l’art pop americà o d’autors alemanys, francesos i italians del període de la nova figuració.

Una mostra de renom que, a més, enceta el camí del Pla Municipal d’Acció Cultural d’Albaida

I per a Albaida també suposa la inauguració de la renovada Casa del Pintor Ridaura en un Centre d’Exposicions.

Un dels objectius culturals de la Universitat és precisament preservar, enriquir, estudiar i difondre el seu patrimoni artístic més enllà de la ciutat de València.

A més Cultura en majúscules dins del PMAC d’Albaida al que seguiran altres iniciatives.

Finalment l’exposició “Estampes en transició. Obra gràfica de la col·lecció Martínez Guerricabeitia” es podrà visitar fins el proper 23 d’abril.

Albaida concentra 84 artistes gràfics de renom 

Comarcal.TV

Albaida concentra 84 artistes gràfics de renom 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés