Albaida homenatja el “mestre” Eduardo Torres amb motiu de la concessió del títol de Fill Predilecte de la localitat

Reprodueix vídeo

Albaida homenatja el “mestre” Eduardo Torres

Albaida va acollir el divendres, 15 de setembre, l’acte d’homenatge al “mestre” Eduardo Torres amb motiu de la concessió del títol de Fill Predilecte d’Albaida.

Durant tot el passat any 2022, any del 150 aniversari del naixement de Torres, Albaida ha gaudit d’una treballada i extensa programació entorn a la divulgació de l’obra del “mestre” Eduardo. Una obra que també ha pogut ser escoltada gràcies al treball de les dues societats musicals de la localitat. L’Aranya i el Gamell i també de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres.

La proposta, tal i com explicava l’alcalde, consisteix en preparar unitats didàctiques per a portar a les escoles i centres educatius. Amb la finalitat de que els i les més joves coneguen en profunditat al “mestre”. Però també a altre mestres albaidins i albaidines amb l’objectiu final de conèixer i reconèixer els i les artistes locals més enllà dels actes. Que es preparen per a l’any que se’ls dedica i que tinguen una continuïtat en el temps.

L’acte va comptar amb la participació de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres i d’altres entitats i persones que han format part de la Comissió creada en l’any 2022 “Any Eduardo Torres”.

Albaida homenatja el “mestre” Eduardo Torres

Comarcal.TV

Albaida homenatja el “mestre” Eduardo Torres

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés