Albaida inaugura la Fira de Sant Jaume 2023 amb atraccions, parades i un fum d’actes culturals i d’oci

Reprodueix vídeo

Inaguració Fira de Sant Jaume d’Albaida

El dijous 20 de juliol arranca en Albaida una de les cites més antigues i arrelades del municipi. Que porta celebrant-se des de l’any 1387, la seua Fira de Sant Jaume. Una fira, que si bé en un principi fou de ramat, ha passat a ser una fira d’atraccions, de parades de tot tipus on cada any són més les activitats culturals, esportives i lúdiques que es realitzen. 4 són els seus dies grans on la festa no deixa de succeir-se fent les delícies de menuts, joves i majors.

Fou a partir de les 20 hores quan Albaida va donar la benvinguda a aquest gran esdeveniment amb una cercavila, el recorregut de la qual va començar en la plaça Major i finalitzar en el recinte Firal on les Reines, la xiqueta Marta Soler i la jove Maria Bellver serien les encarregades de tallar la cinta inaugural.

Una desfilada amb aroma i folklore local amenitzada pel grup de danses “La Vall” i la música de tabal del grup “La Pedrera”. Que acompanyarien a tots els membres de la comissió de festes i autoritats. Balls, danses i música tradicional que es sumen a una completa programació organitzada per l’Ajuntament, diverses associacions i com no, la comissió de festes.

Una cita, com diem, molt arrelada al municipi però que també vol innovar i introduir novetats per a millorar-l i fer-la més atractiva als veïns i visitants. I aqueta també vol ser una festa lliure d’agressions masclistes, d’ací que continua el dispositiu especial d’acompanyament i prevenció.

I així tota Albaida està de festa fins al diumenge 23 de juliol.

Inaguració Fira de Sant Jaume d’Albaida

Comarcal.TV

Inaguració Fira de Sant Jaume d'Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés