Albaida licita novament el centre de dia d’Alzheimer augmentant la seua inversió a 1.130.000 euros

Reprodueix vídeo

Albaida licita novament el centre de dia d’Alzheimer

L’Ajuntament d’Albaida ha licitat de nou les obres de construcció del centre de dia per a persones amb Alzheimer i altres demències, obra que ja fou adjudicada fa un any però que es va paralitzar després de la renúncia de l’empresa adjudicatària per la pujada del cost dels materials. El passat novembre el consistori va sol·licitar a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ja que el projecte s’inclou al Pla Convivint de la Generalitat Valencia, un increment del preu de 48.363 euros que al aprovar-se fa que l’actual inversió siga d’1.129.236 euros amb un termini d’execució de 18 mesos. Les empreses interessades tenen de temps fins el proper 2 de juny per a presentar les seues ofertes.

Albaida necessita disposar d’aquest centre de dia específic per atendre la demanda i l’atenció als usuaris que actualment assisteixen a la unitat de respir. El projecte és fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament, l’Obra Social Caixa Ontinyent i l’associació Afmava.

El centre que tindrà una capacitat per a uns 35 usuaris es construirà en una parcel·la municipal, de 2373 m2, ubicada en la urbanització La Torre, El Fumeral, una zona residencial de nova construcció. La superfície construïda ocuparà uns 1280 m2.

Per tant l’edifici es construirà en forma de “L” unit per un pati que serà l’accés al centre. En la zona nord es disposaran les sales polivalents per als malalts d’Alzheimer que estaran classificades en funció del seu grau d’afecció. També s’ubicarà una sala per a pacients externs, els que encara estan en estat inicial així com una zona de serveis amb banys, dutxes, taquilles o magatzem. Finalment l’edifici de la zona sud albergarà les dependències d’administració, direcció, sala de reunions, infermeria, consulta mèdica i de psicologia, vestuaris, gimnàs, menjador i cuina. Així aquest futur centre es construirà en uns terrenys on antigament s’ubicava la fàbrica del Blanqueo.

Albaida licita novament el centre de dia d’Alzheimer

Comarcal.TV

Albaida licita novament el centre de dia d’Alzheimer

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés