Albaida prepara una nova edició de la Fira de Sant Jaume

Reprodueix vídeo

Preparatius per a la Fira d’Albaida 2023

Aquest dijous a les vuit de la vesprada arranca a Albaida una nova edició de la Fira de Sant Jaume. Una de les cites més atingues del municipi que es porta celebrant des de l’any 1387. Per tal d’ultimar els preparatius s’ha celebrat la reunió de coordinació. On s’han tractat assumptes com ara el muntatge i desmuntatge de les atraccions que es realitzaran a partir del dilluns 24 de juliol. Una vegada finalitze el Dia del Xiquet, dia especial amb preus populars.

Aquest any com a novetat s’il·luminarà l’arbrat del tram del recinte de la Fira. A més per a facilitar el pas dels vianants en el passeig de l’avinguda de la Fira les terrasses de les cafeteries s’instal·laran en la zona vial en front dels seus respectius establiments. I no damunt la mateixa avinguda com venia fent-se.

També s’han repassat altres temes com la limitació horària per a la música en les atraccions. Que haurà de concloure com a tard a la 01:00 h. Així com les tasques de senyalització, ja que alguns vials de la ciutat es reestructuren durant els dies de Fira.

A més, l’ajuntament instal·larà wc’s mòbils i contractarà un servei extra de neteja per als dies de la Fira.

Altre tema principal ha sigut la seguretat, es comptarà amb reforç policial durant els dies de major afluència, és a dir des de la inauguració el dijous 20 de juliol fins al diumenge 23 de juliol. A més s’ha previst un dispositiu especial d’acompanyament i prevenció d’agressions durant les nits i matinades de Fira, per tal que qualsevol persona que necessite acompanyament a casa puga sol·licitar-ho apropant-se a la Policia Local.

L’alcalde i el regidor, han aprofitat la reunió per agrair l’esforç de la Comissió de Festes · Albaida 2023 així com de la Policia Local Albaida i resta de treballadors que es posen a disposició de l’Ajuntament en les diferents àrees per tal que la Fira de Sant Jaume siga un èxit en aquesta nova edició.

Preparatius per a la Fira d’Albaida 2023

Comarcal.TV

Preparatius per a la Fira d'Albaida 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés