Albaida suma 3625 euros per a la investigació amb la vuitena marxa contra el càncer 100% solidària

Reprodueix vídeo

La RunCàncer d’Albaida suma 3625 euros

El circuit Run Càncer València 2023 arribava aquest diumenge 12 de novembre a Albaida amb una prova, la vuitena celebrada a la localitat, que va incloure una marxa no competitiva de 5 quilòmetres amb eixida a les 10 del matí des de la plaça Major. Una jornada saludable, emotiva i molt solidària ja que foren 370 les persones participants però més de 700 els dorsals venuts el que va fer possible que s’arreplegaran 3625 euros on cada euro recaptat es destina de forma íntegra a finançar projecte d’investigació oncològica.

Una marxa on a més de la societat civil també es van implicar empreses i com no, l’Ajuntament i els membres de l’equip de govern.

Amb la d’Albaida i les altres cites celebrades el mateix diumenge a Xest, Puçol i Alcàntera del Xúquer s’aconseguia arribar als més de 13.000 euros de recaptació en un sols matí. Però en termes globals aquest novena edició RunCàncer porta ja 373.374 euros superant l’obtingut en la passada edició de 2022. I si comptem des de la posada en marxa del circuit, les xifres són ja estratosfèriques.

Albaida ha d’estar, per tant orgullosa, per aportar el seu granet de sorra.

La RunCàncer d’Albaida suma 3625 euros

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés