Alfarrasí celebra la VIII Volta a Peu

Reprodueix vídeo

Alfarrasí celebra la VIII Volta a Peu

El passat dissabte de vesprada, més de 500 corredors es donaren cita en Alfarrasí per participar en la vuitena volta peu; una vesprada carregada d’esport, festa i calor on  Octavio Sanchis i  María Salmerón pujaren fins dalt del pòdium.

Aquesta fou a més la tercera parada del circuit de carreres populars que també va incloure proves de categories i infantils i per a persones amb diversitat funcional; un circuit que vertebra la comarca i que enguany compta amb més pobles participants.

I patrimoni i espais natural en aquest cas d’Alfarrasí també es van donar a conèixer al recorregut de la volta a peu. Que va comptar amb 8,4 quilòmetres i on es va viure molt bon ambient amb el públic animant per tots llocs.

Amb un crono de 27:15 el primer en entrar en línia de meta fou Octavio Sanchis del Cárnicas Serrano; deu segons després ho feia Fran de la Insua del C.A. Campos i  la tercera posició fou per a Joaqum Badenes del CE La Vespa Novetlè amb un temps de 28:18. En dones la millor fou Maria Salmerón del C.A. Ontinyent amb 34:33.

Per a la propera cursa del circuit haurem d’esperar fins al 22 d’abril amb el IV Memorial Ricardo Borredà Pla.