Alfarrasí enceta les seues festes amb la gran cavalcada humorística que va comptar amb la participació de totes les comparses

Reprodueix vídeo

Cavalcada humorística d’Alfarrasí

Alfarrasí està en festes i el tret d’eixida no ha pogut ser més divertit. El dissabte 12 d’agost a partir de la mitjanit la gran cavalcada humorística amb la participació de totes les comparses farien el recorregut de costum fent partícip a tot el poble d’uns moments on les disfresses, les rialles, els balls i les xarangues acaparen tot  l’atenció. Una cavalcada plena d’originalitat i on l’actualitat mana per a la confecció de les disfresses.

Efectivament aquest MedraPrix va comptar amb tots els ingredients d’aquest concurs mític que ha tornat a la televisió; no falten les vaquetes. També els forçuts que han de superar les proves o els jocs de l’aigua.

Com diem l’actualitat mana però també l’ocorreguda al mateix Alfarrasí serveix d’inspiració per a la creació de les escenes.

Aquest seria el cas de la crítica a la baixa natalitat que registra el poble i que ofereix com lema “el poble ha envellit i els joves xuplant-se el dit”. Altra fa referència al tancament de l’oficina bancària que deix als personatges de la “Casa de Paper” orfes i sense poder furtar.

Les superheroïnes han elegit a Wonder Woman com dona empoderada però a la cercavila també trobem a una multitud de Mario Bross. Altra de Barbies o un control de fronteres.

I estem d’acord, tots, veïns i membres de les comparses s’ho passaren d’allò més bé en aquest inici de festes patronals i de moros i cristians d’Alfarrasí.

Cavalcada humorística d’Alfarrasí

Comarcal.TV

Cavalcada humorística d'Alfarrasí

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés