Alumnes de teatre 2n d’ESO de l’IES Josep Segrelles d’Albaida estrenen “Entre ombres i secrets”, una òpera original dins del projecte LÓVA

Reprodueix vídeo

Alumnes de l’IES Segrelles d’Albaida estrenen una òpera

La companyia de teatre “4ever” és el resultat de la posada en pràctica del projecte LÓVA dins de l’optativa de teatre de 2n d’ESO de l’IES Josep Segrelles d’Albaida. LÓVA, sigles de l’òpera com a vehicle d’aprenentatge, fa que durant tot el curs lectiu, els alumnes assumeixen els rols de totes les professions de l’òpera. I creen, a més, una obra des de zero, enguany titulada “Entre ombres i secrets”. El centre ja porta tres anys desenvolupant-lo i com a gran novetat s’ha incorporat la música en directe.

Com ha comentat Loles 60 persones han col·laborat per fer realitat aquesta obra. I els participants van més enllà d’alumnes i professors.

És tracta per tant d’un projecte interdisciplinari que aglutina diferents matèries i assignatures però també beneficis personals.

Cada alumne ha adoptat un rol real d’una companyia de teatre amb tot el necessari per a crear una obra original.

I entre tots es va elegir el tema que enguany parteix de la supervivència i com s’ha de fer front a secrets del passat amagats durant anys.

I per a trobar referents i inspiracions també han sigut necessàries algunes eixides.

I com està ambientada als anys 70 important també ha sigut crear una imatge acord a l’època, implicant en aquest cas als alumnes d’FP d’Imatge Personal.

Hui dijous de vesprada ha tingut lloc l’estrena oberta al públic a la sala Odeón cedida per l’Ajuntament.

Demà divendres 30 de maig a les 10 hores tindrà lloc altra representació, en aquest cas per a tot l’alumnat de l’IES Josep Segrelles.

Alumnes de l’IES Segrelles d’Albaida estrenen una òpera

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés