Amazon Fresh en Paterna ofereix el servei de compra i entrega ràpida de productes frescos que ja representen el 30% de les vendes

Reprodueix vídeo

Visita a Amazon Fresh en Paterna

El centre logístic de venda de productes de supermercat d’Amazon Fresh a Paterna ha organitzat una jornada de portes obertes. Ací s’ha informat que fins al 30% de les cistelles de la compra que venen ja és d’aliments frescos. La confiança i la rapidesa d’Amazon, l’estalvi de temps i també de diners, ha fet guanyat terreny als frescos. Amb un clic tindrem la cistella a casa en només una hora. Sent les persones d’entre 35 i 55 anys les que més ús fan d’aquest servei.

El centre Amazon Fresch de Paterna, ofereix més de 7.000 articles de les categories de productes frescos i congelats, carn, peix, fruites i verdures, lactis, aperitius i també articles de primera necessitat i productes de bellesa i higiene personal. Entre ells trobem d’origen valencià i típics de la Comunitat com orxata, cervesa Túria. Arròs la Fallera o torró de Xixona.

El de Paterna és un dels cinc Amazon Fresh que trobem a Espanya i que tenen 300 treballadors entre tots. Opera des de febrer de 2022 i ací a València la demanda augmenta a més velocitat.

La Comunitat Valenciana representa la tercera comunitat autònoma amb major nombre de pimes venent en Amazon. I també amb major volum d’exportacions, només per darrere de Catalunya i Madrid. En l’actualitat són més de 2500, les quals arribaren als 170 milions en exportacions l’any passat, un 15% més que en 2021. La companyia compta amb quatre instal·lacions logístiques al nostre territori i des de febrer de 2022, aquest centre Amazon Fresh en Paterna ha contribuït a millora les xifres d’Amazon.

Visita a Amazon Fresh en Paterna

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés