Amb el pregó i la presentació de la Comissió 2023, la Llosa de Ranes entra de ple en la setmana gran de les seues Festes Patronals

Reprodueix vídeo

Els primers actes festius a la Llosa de Ranes

Amb el tradicional pregó des del balcó de l’Ajuntament, acte que va tindre lloc el dimecres 23 d’agost de vesprada, la Llosa de Ranes encetava oficialment les seues Festes Patronals 2023.

Nombrosos veïns no es perderen l’acte. I es que enguany la comissió de festers ha treballat molt dur i s’ha implicat al màxim per organitzar unes festes que de segur tindrà contents a grans i menuts.

Amb les primeres paraules ja començava a respirar-se aire de festa als carrers del municipi.

Així comencen uns dies replets d’actes. La presentació dels festers i festeres és un dels que més llueix en tota la setmana i que la Llosa de Ranes va viure la nit del dijous 24 d’agost.

La gala, celebrada a l’Avinguda Jaume començava amb espectacle de la Acadèmia Fantasy.

Seguidament el poble donaria la benvinguda als festerets i festeretes, els membre infantils que hui son el present i el futur de la festa.

I a continuació era el moment de rebre a les festeres i festers del 2023. Un grup de joves que, amb molt d’esforç i molta ilusió, es presentaven als veïns del seu poble.

Amb tots ells a l’escenari i creant aquesta preciosa composició, l’alcaldessa feia pales la seua emoció i només tenia paraules d’agraïment per a tots ells.

L’acte finalitzaria així amb tots en peu per a escoltar i cantar l’himne regional, en directe i interpretat per Emilio Llopis. Al que seguiria un castell de focs artificials que anunciava que La Llosa de Ranes obria així els seus dies festius amb un llarg i ample programa preparat per la Comissió 2023.

Els primers actes festius a la Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Els primers actes festius a la Llosa de Ranes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés